Ένας ασθενής που το πρωί της Κυριακής (17/3) ανάρρωνε στο δωμάτιο του στο Νοσοκομείο Μεταξά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 43χρονη δήθεν αποκλειστική η οποία επί ώρες έκανε βόλτες στους διαδρόμους του νοσοκομείου αναζητώντας τη «λεία» της.
Όπως λέει στο protothema.gr, η δράστιδα μπήκε στο δωμάτιο του με το πρόσχημα να αφήσει κάρτες της και μάλιστα, αντέδρασε μόλις αντιλήφθηκε πως αυτός δεν κοιμάται.
«Την κατάλαβα από όταν μπήκε στο δωμάτιο. Είχε ένα περίεργο στιλ, περίπου στα 45 ήταν, αλλοδαπή. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε. Αυτή ήταν σε ένα διπλανό δωμάτιο αποκλειστική. Μπήκε μέσα, άφησε μια κάρτα της στο ράφι για υπηρεσίες νοσοκόμας και με είδε στο κρεβάτι. Και μου είπε ''γιατί είσαι ξύπνιος;''. Προφανώς κάτι έψαχνε και δεν είχε καταλάβει ότι κοιμάμαι. Μετά έφυγε και πήγε στα διπλανά δωμάτια. Από τους ανθρώπους εκεί κάτι πρέπει να έκλεψε. Άκουσα την αναστάτωση που έγινε και στον δεύτερο όροφο και κατάλαβα», τονίζει ο ασθενής.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.