Ένας ασθενής που το πρωί της Κυριακής (17/3) ανάρρωνε στο δωμάτιο του στο Νοσοκομείο Μεταξά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 43χρονη δήθεν αποκλειστική η οποία επί ώρες έκανε βόλτες στους διαδρόμους του νοσοκομείου αναζητώντας τη «λεία» της.
Όπως λέει στο protothema.gr, η δράστιδα μπήκε στο δωμάτιο του με το πρόσχημα να αφήσει κάρτες της και μάλιστα, αντέδρασε μόλις αντιλήφθηκε πως αυτός δεν κοιμάται.
«Την κατάλαβα από όταν μπήκε στο δωμάτιο. Είχε ένα περίεργο στιλ, περίπου στα 45 ήταν, αλλοδαπή. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε. Αυτή ήταν σε ένα διπλανό δωμάτιο αποκλειστική. Μπήκε μέσα, άφησε μια κάρτα της στο ράφι για υπηρεσίες νοσοκόμας και με είδε στο κρεβάτι. Και μου είπε ''γιατί είσαι ξύπνιος;''. Προφανώς κάτι έψαχνε και δεν είχε καταλάβει ότι κοιμάμαι. Μετά έφυγε και πήγε στα διπλανά δωμάτια. Από τους ανθρώπους εκεί κάτι πρέπει να έκλεψε. Άκουσα την αναστάτωση που έγινε και στον δεύτερο όροφο και κατάλαβα», τονίζει ο ασθενής.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς