Στα χέρια της ΕΛΑΣβρίσκεται συμμορία τεσσάρων ατόμων. Οι συλληφθέντες «άδειαζαν» τα ράφια καταστημάτων σε Θήβα και Λιβαδειά, με λεία άνω των 3 χιλιάδων ευρώ.
Πρόκειται για έναν άνδρα και τρεις γυναίκες που είχαν διαπράξει σειρά από κλοπές κυρίως σε καταστήματα σούπερ μάρκετ. Συνολικά το χρονικό διάστημα μεταξύ 17 έως 19-02-2024, οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε τέσσερις κλοπές (εκ των οποίων η μία σε περίπτερο) και τρεις απόπειρες κλοπής, με την λεία που είχαν αποκομίσει να περιλαμβάνει τρόφιμα, ενδύματα, καπνικά προϊόντα, βρεφικά και καθαριστικά είδη κ.τ.λ., η αξία των οποίων υπερβαίνει τα (3.000) ευρώ.
Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκαν εμπορεύματα που είχαν κλαπεί, τα οποία επιστράφηκαν στα καταστήματα. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο άντρας που οδηγούσε το εν λόγω όχημα, το οποίο ομοίως κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητας τους, στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή.
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.