Συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου της Αθήνας οργανώνει αύριο στις 11 το πρωί ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ. Οι διοικητικοί υπάλληλοι διαμαρτύρονται για την ΕΔΕ που διατάχθηκε στο ίδρυμα μετά το σαμποτάζ στον σέρβερ που είχε ως αποτέλεσμα να τιναχθούν στον αέρα οι εξ αποστάσεως εξετάσεις την περασμένη Δευτέρα. Στο πλαίσιο της ΕΔΕ έχουν κληθεί όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των διοικητικών υπαλλήλων, το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Φεβρουαρίου, καθώς και δύο ακόμα συνδικαλιστές- εργαζόμενοι στο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, διαμαρτύρονται για την απόλυση του συνδικαλιστή Δημήτρη Αντωνίου που ζητούν να ανακληθεί.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.