Νάουσα: 31χρονος ξάφριζε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ηλικιωμένου φίλου του
Έκανε αναλήψεις και διαδικτυακές αγορές, ύψους 64.000 ευρώ, μέσα σε διάστημα ενάμιση χρόνου
Αναλήψεις και διαδικτυακές αγορές, ύψους 64.000 ευρώ, φέρεται να έκανε με τις τραπεζικές κάρτες 73χρονου ένας άνδρας, 31 ετών, στη Νάουσα Ημαθίας, εκμεταλλευόμενος τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με τον ηλικιωμένο.
Μέσα σε διάστημα ενάμιση χρόνου φέρεται να πραγματοποίησε, εν αγνοία του παθόντος, 57 αναλήψεις χρηματικών ποσών και τρεις αγορές μέσω του Διαδικτύου, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας.
Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός μπαινόβγαινε στο σπίτι του 73χρονου με τον οποίο διατηρούσε φιλικούς δεσμούς και κατά την παραμονή του εκεί έκλεβε τις δύο τραπεζικές κάρτες του, ξαφρίζοντας τους λογαριασμούς του.
Η φερόμενη δράση του αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα οπότε το ηλικιωμένο θύμα απευθύνθηκε στην Αστυνομία.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.