Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος όταν το μεσημέρι της Δευτέρας βγήκε από το γραφείο της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» στο κέντρο της Αθήνας, στη θέα των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών καμερών άρχισε σχεδόν να τρέχει προς ένα τζιπ που τον περίμενε.
Παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να αποσπάσουν κάποια δήλωση ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απέφυγε να πει το παραμικρό προσπαθώντας με το χέρι του να κρατήσει σε απόσταση τις τηλεοπτικές κάμερες και τα μικρόφωνα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους