Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική ο Μάκης Ψωμιάδης

Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική ο Μάκης Ψωμιάδης

"Είμαι πολιτικός κρατούμενος δεν έχω καμιά σχέση με τα στημένα", δηλώνει ενώ την Παρασκευή οδηγείται στον εισαγγελέα


Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική ο Μάκης Ψωμιάδης
«Είμαι πολιτικός κρατούμενος. Δεν έχω καμιά σχέση με τα στημένα. Είμαι θύμα πλεκτάνης, θύμα του συστήματος» ισχυρίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης  έξω από την ΓΑΔΑ ο Μάκης Ψωμιάδης.

Φορώντας χειροπέδες, αρκετά αδυνατισμένος, έχοντας αφήσει μούσι για να μην αναγνωρίζεται, φορώντας τζιν παντελόνι, ένα κοντομάνικο μπλε πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια, ο κατηγορούμενος για τα στημένα ματς συνελήφθη σε μονοκατοικία που είχε νοικιάσει πριν από ένα μήνα, στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην περιοχή του Σουνίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Μάκης Ψωμιάδης είχε εντοπιστεί εδώ και δέκα ημέρες στην περιοχή και παρακολουθείτο από την Ασφάλεια Αττικής και από κλιμάκιο στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το οποίο κατέγραφε τις τηλεφωνικές του συνομιλίες, μέχρι που διαπιστώθηκε ότι διέμενε σε βίλα στην περιοχή του Σουνίου.
Κλείσιμο

Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε εξαφανιστεί όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, ενώ είχε συλληφθεί ο γιος του Σταύρος, ο οποίος, όμως, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Μάλιστα, δικάστηκε από τα αθλητικά δικαστήρια ερήμην και τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο στις 10.30 το πρωί, ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή της υπόθεσης των στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου ο Μάκης Ψωμιάδης.

Σε βάρος του κατηγορούμενου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτή από τον περασμένο Ιούνιο, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος μεταξύ των οποίων και αυτής για εγκληματική οργάνωση.
Ο ίδιος πάντως σήμερα δήλωσε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του "είναι φούσκες"

 

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης