Όπως είπε στον ΣΚΑΪ «και το χορινό θα συμπεριλαμβάνεται γιατί και χοιρινό καταναλώνουμε την περίοδο των Χριστουγέννων».
«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την ελληνική οικογένεια να έχει ένα πλήρες εορστατικό τραπέζι» συμπλήρωσε ο κ. Σκρέκας.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxh4qvudnll5)
Εξηγώντας, δε, γιατί στο καλάθι των Χριστουγέννων περιλαμβάνεται και το αρνί, ο Κώστας Σκρέκας είπε ότι «τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καταναλώουμε ποσότητες που αγγίζουν την περίοδο του Πάσχα γιατί η εορταστική περίοδος είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια σε σχέση με την πασχαλινή».
Ειδικά για τις τιμές των αμνοεριφίων ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι στόχος είναι να διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα: «Θα ζητήσουμε από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ οι τιμές να διαμορφωθούν και κάτω από πέρυσι το Πάσχα. Είμαστε σε επαφή ώστε να μειωθούν οι τιμές έως 10%».
Όσον αφορά τις προσφορές στα καταστήματα ο κ. Σκρέκας υπογράμμισε ότι έρχεται ρύθμιση στις αρχές του 2024 που θα βάλει τέλος στις εικονικές προσφορές.
Κλείσιμο
Μετά την τελευταία προσθήκη στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής προϊόντα:
-Αρνί
-Κατσίκι
-Γαλοπούλα
-Τσουρέκι
-Βασιλόπιτα
-Σοκολάτα.
Υπενθυμίζεται ότι το καλάθι των Χριστουγέννων θα ισχύσει έως τις 3 Ιανουαρίου.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.