Σκρέκας: Η μάχη με την ακρίβεια συνεχίζεται - Τα 1.100 έφτασαν τα προϊόντα της «μόνιμης μείωσης τιμής»

Σκρέκας: Η μάχη με την ακρίβεια συνεχίζεται - Τα 1.100 έφτασαν τα προϊόντα της «μόνιμης μείωσης τιμής»

Στη μάχη της ακρίβειας οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση αποδίδουν καρπούς, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης στο συνέδριο του ΙΕΛΚΑ

Σκρέκας: Η μάχη με την ακρίβεια συνεχίζεται - Τα 1.100 έφτασαν τα προϊόντα της «μόνιμης μείωσης τιμής»
Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ για το καλό των νοικοκυριών σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστας Σκρέκας μιλώντας από τη βήμα του ετήσιου συνεδρίου του ΙΕΛΚΑ.

Ο υπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στην παραγωγή και στην πορεία των τιμών, σημείωσε την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στην αλλαγή του ενεργειακού μοντέλου και επανέλαβε ότι στη μάχη της ακρίβειας οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση αποδίδουν καρπούς.

Αναφορικά με τις πρωτοβουλίες για τη συγκράτηση και τη μείωση των τιμών ο ίδιος υπενθύμισε ότι λειτουργούν προς όφελος του καταναλωτή, τόσο το καλάθι του νοικοκυριού όσο και η πρωτοβουλία για μόνιμη μείωση τιμής στην οποία μέχρι χθες, όπως είπε, είχαν ενταχθεί 1.100 προϊόντα.

Η μάχη με την ακρίβεια συνεχίζεται, πρόσθεσε ο υπουργός.


Ειδήσεις σήμερα:

Όταν ο Βρετανός ηθοποιός Στίβεν Φράι υπερασπιζόταν με σθένος την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα


Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό προς αεροδρόμιο - Ποιοι άλλοι δρόμοι έχουν προβλήματα


Βίντεο: Η συγκινητική ιστορία του 6χρονου Λίνου που έχει υποβληθεί σε 36 χειρουργεία στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης