Πάτρα: Ντελιβεράδες εντόπισαν οδηγό που παρέσυρε συνάδελφό τους και έφυγε
Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητο τον 60χρονο διανομέα
Μάνος Τσαγκαράκης
Η συναδελφική αλληλεγγύη που έδειξαν οι διανομείς φαγητού, όταν ένα Ι.Χ αυτοκίνητο παρέσυρε έναν συνάδελφό τους στην Πάτρα και ο ασυνείδητος οδηγός του τον εγκατέλειψε αβοήθητο, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ο υπαίτιος.
Το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του Ι.Χ. παραβίασε το σήμα προτεραιότητας και χτύπησε με ταχύτητα τον 60χρονο διανομέα, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα τραυματισμένος στο χέρι και το πόδι. Όμως, αντί να σταματήσει και να καλέσει βοήθεια, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας και στους συναδέλφους του το χρώμα και τον τύπο του οχήματος που τον παρέσυρε.
Οι διανομείς ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο σταθμευμένο στην περιοχή του Ζαβλανίου, όπου κάλεσαν αστυνομικούς που συνέλαβαν τον ασυνείδητο οδηγό και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενο για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.