Αθώα κρίθηκε και στην Ελλάδα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία συνελήφθη το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνης.
Το πρώην μοντέλο που τώρα υπηρετεί στην ΕΛΑΣ είχε ομόφωνα αθωωθεί στο ανώτατο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ από σώμα ενόρκων μετά από 16 μήνες προφυλάκισης, ενώ τώρα κρίθηκε ομόφωνα αθώα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.
Η υπόθεση της εισήχθη προς εκδίκαση και στα ελληνικά δικαστήρια, γιατί, κατά τον ελληνικό ποινικό νόμο, οι υποθέσεις κατά Ελλήνων που κατηγορήθηκαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στην αλλοδαπή, εκδικάζονται πάντοτε και στα ελληνικά δικαστήρια. Απαλλακτική υπήρξε επίσης και η πρόταση της εισαγγελέως της εδρας.
Η δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, Σάκη Κεχαγιόγλου:
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκα την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Ειρήνη. Έτσι, μετά την πανηγυρική αθώωση της στην Κίνα πριν από 4 περίπου χρόνια, η Ελληνική Δικαιοσύνη επισφράγισε την αθωότητα της. Η Ειρήνη είναι πλέον αμετάκλητα αθώα και δικαιωμένη και συνεχίζει με ηρεμία και αφοσίωση στο καθήκον τη ζωή της και την εργασία της στην Ελληνική Αστυνομία».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.