Για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της εκλογής προέδρου του κόμματος, μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκηςστην τηλεόραση του OPEN.
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αρχικά δήλωσε ότι δεν είναι μέλος του κόμματος, παρακολουθεί στενά όμως τις εξελίξεις σε αυτό και υπόστηριξε ότι «ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη».
Για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Μου είναι συμπαθέστατος. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθαμε πολύ κοντά από τις 5 Ιουλίου, με επισκέφθηκε στο εξοχικό, είπαμε πολλά».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvq3egyj0849)
Σχολιάζοντας την ένταση που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑτις τελευταίες μέρες είπε: «Πολιτικά με ενοχλεί αυτή η αντιπαλότητα, με χαλάει αυτό, δεν είναι αριστερά αυτό».
«Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα», είπε χαρακτηριστικά.
«Ακούω περιβάλλον Αχτσιόγλου. Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί μέσα σε ένα κόμμα που ενδιαφέρεται για τον λαό; Θα τα βρούνε μια χαρά. Μέλι γάλα θα είναι πάλι. Εμένα με ενδιαφέρει το μεροκάματο των ανθρώπων. Όποτε μιλάω παραπάνω είναι γιατί με πονάει κάτι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Ντρέπομαι σε ένα κόμμα της Αριστεράς να λέμε επιτελείο, γραφείο», είπε ακόμη.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.