Επιχείρησε να διαφύγει ένας Έλληνας που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όμως δεν τα κατάφερε, αφού ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44 «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 55,9 γραμμαρίων, τα οποία σκόπευε να πουλήσει σε τουρίστες στα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα της τουριστικής περιοχής. Ο δράστης προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και απείθεια, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Πέταξε στο δρόμο «φιξάκια» ηρωίνης
Ένας Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που του έκαναν σήμα να σταματήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητό του για έλεγχο σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, το βράδυ της Πέμπτης, καθώς έγινε αντιληπτός να πετά στο έδαφος μία συσκευασία που περιείχε οκτώ "φιξάκια" ηρωίνης σε μορφή "βράχου" συνολικού βάρους 14,4 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.