Ένας 63χρονος άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην περιοχή Ταμπάκια της Λάρισαςμετά από καβγά με τους ένοικους του κάτω ορόφου.
Σύμφωνα με το onlarissa, που επικαλείται την εφημερίδα «Ελευθερία», στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, επί της Γουλιανού 11, οικογένεια είχε γλέντι μετά από βάφτιση.
Στον 3ο όροφο διαμένει ο 63χρονος με τη σύζυγό του, οι οποίοι ενοχλούνταν από τη φασαρία που συνεχιζόταν ως και μετά τις 11 περίπου το βράδυ.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν την φασαρία, χωρίς να όμως εισακουστούν.
Τότε, ο 63χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και φέρεται να επιχείρησε να πετάξει κάποιο αντικείμενο στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου. Όμως, για άγνωστους λόγους βρέθηκε στο κενό, να προσγειώνεται στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας που βρισκόταν από κάτω.
Η πρόσκρουση ήταν βίαιη και ο τραυματισμός του βαρύτατος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο του ατυχήματος, απεγκλώβισαν τον 63χρονο με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.