Σε δηλώσεις του στο lamianow.gr ο Φώτης Κόρδας πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας : “…αν δεν έρθουν αεροπλάνα να κάνουν ρίψεις έχω την αίσθηση ότι η φωτιά θα φτάσει πολύ γρήγορα στο χωριό μας. Οι δεξαμενές του χωριού είναι γεμάτες έχουμε κάνει πρόβλεψη, ευτυχώς, ας ελπίσουμε να μας βοηθήσει και η τύχη.
Αν χρειαστεί θα γίνει ακόμη και εκκένωση είμαστε σε επικοινωνία με την αστυνομία αλλά και την πυροσβεστική. Η φωτιά είναι 200-300 μέτρα από το σπίτια. Έχουμε ενημερώσει τους κατοίκους να είναι σε επιφυλακή“.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.