Φάρσαλα: Πυροβόλησε αυτοκίνητο και στο σπίτι του βρέθηκε οπλοστάσιο

Φάρσαλα: Πυροβόλησε αυτοκίνητο και στο σπίτι του βρέθηκε οπλοστάσιο

Ο 52χρονος Έλληνας βγήκε από το σπίτι του κραδαίνοντας μια καραμπίνα και άνοιξε πυρ σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα

xeiropedes_agrio_js
Πανικό προκάλεσε σε ένα χωριό των Φαρσάλων ένας 52χρονος Έλληνας, ο οποίος βγήκε από το σπίτι του κραδαίνοντας μια καραμπίνα και άνοιξε πυρ με στόχο ένα όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα, με αποτέλεσμα να σπάσει το πίσω παρμπρίζ και να προκαλέσει φθορές στο πορτ μπαγκάζ του.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου έφτασαν στο χωριό και έκαναν έρευνα στην κατοικία του «πιστολέρο», όπου κατέσχεσαν δυο πιστόλια που τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, δυο κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν διέθετε νόμιμη άδεια κατοχής, αλλά και πλήθος σφαίρες δυο από τις οποίες για πολεμικό όπλο, δεκάδες κυνηγετικά φυσίγγια και 12 μαχαίρια.

Ο 52χρονος δράστης, που δεν εξήγησε τους λόγους της πράξης του, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικά πλάνα από τη Φλόριντα: Δραπέτης φυλακών κρατάει ομήρους μητέρα και κόρη

Σκάνδαλο στην Τουρκία με τον Ερντογάν και τον γαμπρό του - Η κυβέρνηση νοίκιαζε drones του Μπαϊρακτάρ με 1,2 εκατ. λίρες την ημέρα

Έφτασαν στον Έβρο με δυο πολυτελή Ι.Χ. κλεμμένα από τη Βρετανία - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης