Ιωάννινα: Χούλιγκαν με οπλοστάσιο επιτέθηκαν σε οπαδούς άλλης ομάδας

Ιωάννινα: Χούλιγκαν με οπλοστάσιο επιτέθηκαν σε οπαδούς άλλης ομάδας

Ακόμη ένα επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα αναστάτωσε την πόλη το βράδυ της Πέμπτης

peripoliko_
Άλλο ένα επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα αναστάτωσε τα Ιωάννινα το βράδυ της Πέμπτης, όταν τέσσερις χούλιγκαν που φορούσαν κουκούλες και δυο από αυτούς κρατούσαν αλυσίδα και ξύλινο κλομπ έκλεισαν τον δρόμο σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις οπαδοί αντίπαλης ομάδας και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.

Εκείνοι πρόλαβαν να βγουν από το όχημα και να απομακρυνθούν τρέχοντας, ενώ οι επιτιθέμενοι ξέσπασαν τη μανία τους στο αυτοκίνητο, αρπάζοντας τα κλειδιά του και τον καθρέφτη τον οποίο έσπασαν. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή με το δικό τους όχημα. Μετά την καταγγελία των θυμάτων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, τρία κινητά τηλέφωνα, τρία αεροβόλα πιστόλια, ένα τσεκούρι, 15 φυσίγγια και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου, μια αντιασφυξιογόνος μάσκα, ένα τσαντάκι ώμου, μια αλυσίδα, τρία κράνη και τρεις πέτρες.

Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και περί όπλων και κλοπή, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, που τους άσκησε τις αντίστοιχε διώξεις και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιάπωνας που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να «μεταμορφωθεί» σε σκύλο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται βρέφος στην Κύπρο μετά από πτώση στο έδαφος


«Έβρασε» η θάλασσα από τον παρατεταμένο καύσωνα - Δείτε χάρτες του Meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης