Δύο άτομα, μέσα σε 24 ώρες, τραυματίστηκαν έπειτα από βουτιά στην Γκιόλα στη Θάσο και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.
Χθες το απόγευμα το Λιμενικό ενημερώθηκε για 53χρονο αλλοδαπό, ο οποίος πραγματοποίησε βουτιά από ύψος στο φυσικό σχηματισμό “πισίνας” στο βράχο με την ονομασία “ΓΚΙΟΛA”, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, οπού του έγινε συρραφή του τραύματος, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για περαιτέρω διαγνωστικό έλεγχο.
Την Τετάρτη είχε σημειωθεί ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό, όταν ένας 41χρονος έκανε βουτιά από ύψος 2 μέτρων στην Γκιόλα, με συνέπεια να τραυματιστεί κεφάλι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον πήγε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Στη συνέχεια, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τελικά κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.