Φωτογραφία από ένα εργαλείο που έμοιαζε με εμπρηστικό μηχανισμό και εντοπίστηκε στην περιοχή του Υμηττού, το βράδυ της Πέμπτης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
To αντικείμενο εντοπίστηκε από εθελοντή πυροφύλακα του δήμου Υμηττού, στην περιοχή της Αγίας Μαύρας, που βρίσκεται προς την πλευρά της Ηλιούπολης.
Μετά τον εντοπισμό του φερόμενου ως εμπρηστικού μηχανισμού, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ της ανατολικής Αττικής έψαξαν για τυχόν παρόμοια αντικείμενα στην ευρύτερη περιοχή του Υμηττού, με φακούς, κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ο μηχανισμός που εντοπίστηκε στον Υμηττό
Την είδηση του εντοπισμού του αντικειμένου μοιράστηκε στη σελίδα του στο Facebook και ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, κάνοντας λόγο για «αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις)».
«Από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν προκύπτει ότι είναι εμπρηστικός μηχανισμός, αλλά το εσωτερικό ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, και μάλιστα τοποθετημένο σε σημείο όπου περιμετρικά δεν υπήρχε καύσιμη ύλη. Ωστόσο, έχει παραδοθεί στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΛΑΣ για περαιτέρω έλεγχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως προκύπτει συνεπώς, το αντικείμενο που εντοπίστηκε στην περιοχή του Υμηττού από ομάδα εθελοντών δεν αποτελεί εμπρηστικό μηχανισμό, αλλά εσωτερικό μηχανισμό ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.