Ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε στην Σάμο, όπου είχε σταματήσει για ανεφοδιασμό. Tο ελικόπτερο ερχόταν από την Πάρο και είχε τελικό προορισμό την Τουρκία.
Παρότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 5 επιβαίνοντας που είχαν τραυματιστεί, η ΕΡΤ αναφέρει τώρα πως ήταν ένας τελικά ο επιβαίνων στο ελικόπτερο το οποίο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έκανε δύο περιστροφές και έπεσε με το μπροστινό κομμάτι στην άκρη του αεροδρομίου της Σάμου Αρίσταρχος ο Σάμιος.
Άμεσα έσπευσαν επι τόπου η πυροσβεστική υπηρεσία, η ασφάλεια, η πολιτική προστασία και η ασφάλεια του αεροδρομίου που απεγκλώβισαν τον πιλότο ο οποίος είναι τουρκικής υπηκοότητας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεκίνησε από την Πάρο θα έκανε ανεφοδιασμό στην Σάμο και θα κατέληγε στην Τουρκία μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία από την προανάκρισητραυματίστηκαν ελαφρά. Το ελικόπτερο χτύπησε στον διάδρομο κατά την προσγείωσή του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.