Τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη Θεσπρωτία: Νεκρός 57χρονος, τραυματίστηκε 48χρονη
Το δυστύχημα έγινε στο 2ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Συβότων – Πέρδικας, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα
Ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, αυτή τη φορά στη Θεσπρωτία. Αποτέλεσμα ήταν ένας άνδρας 57 ετών να χάσει τη ζωή του και μία 48χροη να τραυματιστεί.
Το δυστύχημα έγινε στο 2ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Συβότων – Πέρδικας, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός και στην οποία επέβαινε η 48χρονη αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα.
Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Άμεσα έφτασαν και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες.
Αποτέλεσμα της εκτροπής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και ο τραυματισμός της 48χρονης η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.