Στον εντοπισμό και τη διάσωση 12 αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στα Κολύμπια της Ρόδου.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ακυβέρνητη πνευστή λέμβο, με 12 επιβαίνοντες (10 άνδρες, 1 γυναίκα και 1 ανήλικο), τους οποίους και περισυνέλεξε.
Τρεις αλλοδαποί αποβιβάστηκαν στο λιμένα Κολυμπιών και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ οι υπόλοιποι εννέα μεταφέρθηκαν στο νέο καρνάγιο Ρόδου.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η λέμβος που μετέφερε τους αλλοδαπούς.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;