Κατέληξε ο 57χρονος αγρότης - Τον είχε τραυματίσει με το αμάξι του ένας Τούρκος μετά από τσακωμό
Ο 57χρονος, πατέρας τριών παιδιών, νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά το μοιραίο περιστατικό της Παρασκευής στο τελωνείο των Κήπων
Ο 57χρονος, πατέρας τριών παιδιών, νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τους γιατρούς να κρίνουν από νωρίς πως η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.
Το περιστατικό που προκάλεσετον σοβαρό τραυμτισμό του, έγινε την Παρασκευή. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 57χρονος βρισκόταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο τελωνείο και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.
Μετά το αίτημά του έγινε καβγάς με τον 33χρονο, ο οποίοςσύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος - τον χτύπησε με ένα λοστό στο κεφάλι και τον πάτησε με το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι, από όπου είχε μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία.
Συνελήφθη 33χρονος Τούρκος μετανάστης
H Αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο Τούρκο μετανάστη, κάτοικο Γαλλίας ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.