Πανελλαδικές: «Τώρα παρτάρετε ελεύθερα» - Η Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της Χάιντι που ζητούσε να μην γίνονται πάρτι στην πολυκατοικία

Πανελλαδικές: «Τώρα παρτάρετε ελεύθερα» - Η Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της Χάιντι που ζητούσε να μην γίνονται πάρτι στην πολυκατοικία

Με το μήνυμά της ευχαρίστησε τους γείτονες για τη συνεργασία τους και τις ευχές τους όσο η Χάιντι διάβαζε για τις εξετάσεις

marilena_gerantwni
Η δημοσιογράφος του MEGA Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της Χάιντι που «έσκισε» στις Πανελλαδικές και... άναψε με μήνυμά της στην πολυκατοικία το «πράσινο φως», για να ξεκινήσουν τα... πάρτι.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανακοίνωσε με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο τη μεγάλη επιτυχία της κόρης της (συγκέντρωσε 19.250 μόρια, με τα οποία περνά στη Νομική Αθήνας) και αφού ευχαρίστησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας για τη συνεργασία τους και τις ευχές τους όσο η Χάιντι διάβαζε, τους παρότρυνε να... παρτάρουν, πλέον, ελεύθερα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctuasm3pmdkh)


«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, η μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα! Απέναντι από το ασανσέρ στην είσοδο θα βρείτε ένα μικρό κέρασμα», έγραφε το σημείωμα που άφησε η μητέρα της κοπέλας το οποίο έγινε viral sto διαδίκτυο.






Κλείσιμο
xainti2
xainti1




«Δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου»

Το μήνυμα της Χάιντι είχε γίνει viral κυρίως λόγω των απαντήσεων που πήρε η κοπέλα.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στα social media, η υποψήφια των Πανελλαδικών παρακάλεσε να μην γίνει πάρτι στην ταράτσα «γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου».

«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις ενθαρρυντικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.

xainti3
Το μήνυμα της Χάιντι είχε αναρτήσει η σελίδα Μοναδικοί Άνθρωποι







Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών θα προχωρήσουν και στην Ελλάδα

Γιατί έφυγε ο Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ - «Δυο ξένοι» με τον Ανδρουλάκη στο ίδιο κόμμα

Πέθανε η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης