Στην εντατική βρίσκεται διασωληνωμένη γυναίκα περί τα 70 έτη, από το χωριό Κυριακή - Σουφλίου, που το Σάββατο δέχθηκε επίθεση από δυο άνδρες, όταν εισέβαλαν στο σπίτι της με σκοπό να τη ληστέψουν.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες και για καθαρά προληπτικούς λόγους. Η εικόνα της ήταν αρχικά καλή, αλλά την επομένη παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες εισέβαλαν από το παράθυρο της κουζίνας, την έδεσαν και τη φίμωσαν για να μπορούν ανενόχλητοι να τη ληστέψουν.
Πρόκειται, σύμφωνα με μαρτυρίες, για συνταξιούχο, η οποία έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού.
Αφού έφυγαν οι εισβολείς με τα κλοπιμαία χρήματα και κάποια χρυσαφικά, το θύμα κατάφερε να λυθεί και να τρέξει για βοήθεια στο σπίτι του αδερφού της.
Στο νοσοκομείο η συνταξιούχος έφθασε συνοδεία συγγενικών της προσώπων.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.