Δεν είναι ένα και δυο αλλά... επτά από τα δέκα καινούργια αναπηρικά αμαξίδια που βρέθηκαν κατεστραμμένα στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, τα οποία χρησιμοποιούνται στην εφημερία του νοσοκομείου για τη μεταφορά ασθενών.
Αυτή είναι η εικόνα που αντίκρισαν εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος στην αποθήκη όπου φυλάσσονταν τα αμαξίδια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος τα αμαξίδια φυλάσσονται σε ειδικό χώρο που ανοίγει με κλειδί και είναι απορίας άξιο πως οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο χώρο.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους σε κάθε εφημερία του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης συνήθως χρησιμοποιούνται 45 με 50 καροτσάκια για τη μεταφορά των ασθενών στις διάφορες κλινικές.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.