Το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το ύψος της Αττικής οδού
Σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στο καθοδικό ρεύμα του Κηφισού, στο ύψος των Αγίων Αναργύρων.
Το μποτιλιάρισμα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, ξεκινά από το ύψος της Αττικής οδού και καταλήγει στην περιοχή που σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.
Στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκονται ένα φορτηγό με ένα αυτοκίνητο. Τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.