Εργάτης παρέδωσε τσαντάκι με χρήματα και κάρτες στο Ρίο

Εργάτης παρέδωσε τσαντάκι με χρήματα και κάρτες στο Ρίο

Ο έντιμος 58χρονος είχε ανάγκη από χρήματα, καθώς αγωνίζεται για να καλύπτει τις δόσεις ενός δανείου 15.000 ευρώ

wallet-euro-portofoli-xrimata-st
Υπόδειγμα τιμιότητας αποτελεί ένας 58χρονος εργάτης που παρέδωσε αμέσως ένα τσαντάκι το οποίο βρήκε ξεχασμένο σε ένα παγκάκι κοντά στο Υπολιμεναρχείο Ρίου, παρ' όλο που περιείχε 720 ευρώ και 15 πιστωτικές κάρτες, συνδεδεμένες με τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα τρία εκατομμύρια ευρώ!

Ο έντιμος 58χρονος είχε ανάγκη από χρήματα, καθώς αγωνίζεται για να καλύπτει τις δόσεις ενός δανείου 15.000 ευρώ, με το οποίο έχει αγοράσει ένα σπίτι 45 τ.μ., για την τριμελή οικογένειά του. Ωστόσο, δεν δελεάστηκε από το εύρημά του το πρωί της Παρασκευής και κάλεσε αμέσως έναν αριθμό τηλεφώνου που υπήρχε μέσα στο τσαντάκι.

Όταν βεβαιώθηκε ότι ο συνομιλητής του ήταν αυτός που είχε χάσει το «χρυσό» τσαντάκι, του έδωσε ραντεβού να του το παραδώσει. Όταν συναντήθηκαν, διαπίστωσε ότι ήταν ένας γνωστός Αθηναίος επιχειρηματίας που επρόκειτο να ταξιδέψει από το λιμάνι της Πάτρας σε νησί του Ιονίου για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μαζί με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

Ο επιχειρηματίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον 58χρονο για την ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά του και του έδωσε τα 720 ευρώ που υπήρχαν στο τσαντάκι μαζί με άλλα 300! Σύμφωνα με το Pelop.gr, ο εργάτης δέχθηκε με ανακούφιση τα εύρετρα, αφού θα του χρησιμεύσουν για να αποπληρώσει το δάνειο.

Ειδήσεις σήμερα:


Ζέτα Μακρυπούλια: Έξαλλη με αεροπορική - «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή» - Τι απαντούν από την εταιρεία

Νάιτζελ Φάρατζ: «Το Brexit έχει αποτύχει»

Τα ορφανά ελληνόπουλα του 1821 που διέπρεψαν στις ΗΠΑ

----------------------------------------------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης