Τροχαίο στη Μαγνησία: ΙΧ έπεσε σε χαράδρα δέκα μέτρων - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καθώς το χαλί μπλέχθηκε στο πεντάλ του αυτοκινητού
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 την Κυριακή (21/5) στην Κουκουράβα στη Μαγνησία με αποτέλεσμα να τραυματίστουν ο οδηγός του ΙΧ και η συνοδηγός.
Ειδικότερα, το ΙΧ που κατευθυνόταν από τη Μακρινίτσα με προορισμό τον Βόλο μέσω Κουκουράβας, έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καθώς το χαλί μπλέχθηκε στο πεντάλ του αυτοκινητού.
Δείτε βίντεο από το σημείο
Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπως επίσης και τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με τους πυροσβέστες να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό του ζευγαριού από το ΙΧ και στη διάσωσή τους από τον γκρεμό, στον οποίο είχαν βρεθεί, σύμφωνα με το thenewspaper.
Δείτε φωτογραφίες
Το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, με τον άνδρα να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.