Εύβοια: ΙΧ παρέσυρε 6χρονη στα Ψαχνά - Μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο στην Αθήνα
Η 37χρονη οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, που βγήκε αρνητικό
Τροχαίο με παράσυρση μιας 6χρονης, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Ψαχνά Εύβοιας, με το κορίτσι να τραυματίζεται και να μεταφέρεται για εξετάσεις και νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η 6χρονη κινούνταν πεζή μαζί με τη μετέρα της και όταν επιχείρησε να διασχίσει έναν δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με οδηγό μια 37χρονη. Το κορίτσι παρελήθφη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα
Η οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.