Καραϊβάζ: Εχει αρχίσει να ξετυλίγεται ο μίτος της Αριάδνης, λέει η σύζυγος του δημοσιογράφου

Καραϊβάζ: Εχει αρχίσει να ξετυλίγεται ο μίτος της Αριάδνης, λέει η σύζυγος του δημοσιογράφου

«Η δολοφονία προφανώς συσχετίζεται με τη δημοσιογραφία και με αυτά που έγραφε ή θα έγραφε», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας

5878576
Μετά τις προφυλακίσεις χθες των δυο συλληφθέντων για την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, έδωσε την κατάθεσή της νωρίτερα στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση η χήρα του δημοσιογράφου Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Η χήρα του Καραϊβάζ προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα προκειμένου να καταθέσει και δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην ανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κατά την έξοδό της από το γραφείο του ανακριτή η Στάθα Αλεξανδροπούλου - Καραϊβάζ δήλωσε: «Σήμερα είμαστε εδώ γιατί έχουμε την πρώτη θετική έκβαση στην υπόθεση του «Γιώργο μας» και λέω «Γιωργου μας» διότι ήταν ένας από εσάς, ένας που ανήκει στη μεγάλη δημοσιογραφική οικογένεια και δεν είναι πλέον μαζί μας, δυστυχώς. Θέλω μετά από όλα αυτά, που έχουν γίνει και αυτόν τον αγώνα που έχει αρχίσει να ξετυλίγεται ο μίτος της Αριάδνης με αφορμή την προφυλάκιση των υπόπτων ή των φερόμενων, να ευχαριστήσω καταρχήν τον πρόεδρο της δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τη συνδρομή του στο πένθος μας και την συμπαράσταση μας, ευχαριστώ την ελληνική αστυνομία, από τον νεαρότερο αστυφύλακα εώς και τους δύο αξιωματικούς των ανθρωποκτονιών, τον κ. Χασιώτη και τον κ. δροσίνη, για τον αγώνα που έκαναν για να έχει αυτήν την έκβαση η υπόθεση του Γιώργου.

Να τους ευχαριστήσω και τους δύο για το πόσο μου στάθηκαν και μου συμπαραστάθηκαν αυτά τα δύο χρόνια και με βοήθησαν ψυχικά. Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη και είμαι σίγουρη ότι θα απονέμει τη Δικαιοσύνη έως τέλους για υπόθεση του Γιώργου μας. Να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Κώστα Αρβανίτη που βοήθησε να είναι τόσο ψηλά στην Ευρωβουλή. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς, ευχαριστώ την Μαρία Αντωνιάδου και όλο το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ…Πρέπει να θυμόμαστε όλα τα αυτά τα δύο χρόνια πως έγινε συντονισμένη προσπάθεια ώστε η υπόθεση να μην ξεχαστεί, ασκήθηκαν τρομερές πιέσεις για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησαν να στηθεί στη μνήμη του Γιώργου το πολυιατρείο για το Χαμόγελο του Παιδιού».

Από τη μεριά του ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της χήρας του Γιώργου Καραιβαζ δήλωσε: «Η κυρία Αλεξανδροπούλου δε γνωρίζει εννοείται κάποιον από τους κατηγορούμενους, ούτε γνωρίζει κάτι σχετικό. Ο Γιώργος Καραϊβαζ δε φοβάταν κάτι, δεν είχε άγχος για κάτι. Η δολοφονία προφανώς συσχετίζεται με τη δημοσιογραφία και με αυτά που έγραφε ή θα έγραφε και έλεγε ή θα έλεγε».

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαμά, με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί» - Βίντεο με τις σοκαριστικές μαρτυρίες 17χρονου στο Ηράκλειο

Άξιον Εστί: Η ιστορία της εικόνας που έφτασε από το «περιβόλι της Παναγίας» στην Αθήνα

«Πάρε τη μπάλα και σούταρε»: Έτσι στήθηκε η κίνηση του Ολυμπιακού που έφερε το «τρελό» τρίποντο του Σλούκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης