Βίντεο με τις εξαγγελίες του για 25% αύξηση των μισθών την επόμενη τετρατία, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρώ στο τέλος του 2027 και τις νέες αυξήσεις στις συντάξεις κατά 3%-4% από την 1/1/2024 ανάρτησε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας: Καλύτεροι μισθοί για όλους» επισημαίνει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;