Στιγμές τρόμου έζησε χθες το βράδυ ένας 23χρονος στην Γλυφάδα όταν μια συμμορία τον λήστεψε χτυπώντας τον άγρια στη μέση του δρόμου.
Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν οι τέσσερις δράστες, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, πλησίασαν τον 23χρονο στην οδό Μπουμπουλίνας και αφού τον απείλησαν τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν το πορτοφόλι το οποίο είχε μέσα 80 ευρώ.
Στη συνέχεια, μπήκαν σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν ωστόσο λίγη ώρα μετά οι Αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.
Οι τέσσερις δράστες, ανάμεσά τους ένας 16χρονος και ένας 17χρονος, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ο 23χρονος αναγνώρισε τα άτομα που τον είχαν ληστέψει.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.