Ιωάννινα: Προφυλακίστηκαν πέντε συλληφθέντες για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή
Δικαιολογημένη βάσει στοιχείων χαρακτήρισε την προφυλάκιση ο συνήγορος των δύο εκ των συλληφθέντων, Αλέξης Κούγιας
Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν οι 5 από τους 6 συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκήμεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων την περασμένη Παρασκευή στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.
Σήμερα, στον ανακριτή μεταφέρθηκαν για να απολογηθούν και 2 από τους 3 οπαδούς, που είχαν αρχικά ταυτοποιηθεί και διέφευγαν της σύλληψης. Όμως μετά την έκδοση εντάλματος οι δύο συνελήφθησαν. Κατά την προσαγωγή τους στην εισαγγελέα ο ένας ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι στον ανακριτή. Όλοι κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο συνήγορος δύο εκτων κατηγορουμένων-οι οποίοι είναι αδέλφια- Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του σημείωσε πως η προφυλάκιση είναι δικαιολογημένη βάσει των στοιχείων και του υλικού που υπάρχουν μέχρι τώρα και ευχήθηκε σύντομη ανάρρωση στον σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Ο συνήγορος των υπολοίπων Δημήτρης Νάκος, ανέφερε πως κατά την ακροαματική διαδικασία θα αποδειχθούν οι πραγματικές συνθήκες των γεγονότων και ευχήθηκε περαστικά στον τραυματία.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.