Καρδίτσα: Θρίλερ με εργαζόμενο του ΕΚΑΒ που βρέθηκε απαγχονισμένος στο νοσοκομείο
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε αποθήκη του νοσοκομείου
Τραγωδία σημειώθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας το πρωί της Δευτέρας, όταν εργαζόμενος του ΕΚΑΒ βρέθηκε απαγχονισμένοςσε αποθήκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του karditsalive.net, πρόκειται για έναν 59χρονο άνδρα. Ηταν εργαζόμενος του ΕΚΑΒ και δούλευε στην πρωινή βάρδια. Οι συνάδελφοί του τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του σε μια αποθήκη.
Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία και πραγματοποιεί σχετική έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.