Συνάδελφοι του Πυροσβέστη που υπηρετούσε στον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών ήρθαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην Καλαμαριά για να τον αποχαιρετίσουν για στερνή φορά, ενώ είχαν φέρει μαζί τους και τον σάκο όπου ο πολυαγαπημένος συνάδλεφος τους έβαζε μέσα τα πράγματα του και τον οποίο είχε αφήσει στα ντουλάπια του Π.Σ.
Στην εξόδιο ακολουθία του νεαρου ζευγαριού βρέθηκαν και συμφοιτήτριες της Κέλλυς αλλά και πλήθος κόσμου ενώ όλοι μονολογούσαν «τα παιδιά ήταν μαζί στη ζωή και στο θάνατο». Σημειώνεται ότι η μπάντα του Πυροσβεστικου Σώματος απέδωσε τιμές.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.