Διαρρήκτες επιτέθηκαν με λοστό στον ένοικο σπιτιού στη Ρόδο
Οι δράστες είχαν ήδη παραβιάσει το σπίτι και έψαχναν για χρήματα και τιμαλφή, όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης
Μάνος Τσαγκαράκης
«Χτενίζουν» τη Ρόδο οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν μια ομάδα πέντε κουκουλοφόρων οι οποίοι διέρρηξαν δύο σπίτια κι ένα κατάστημα εστίασης στο χωριό Θεολόγος και δεν δίστασαν να επιτεθούν με σιδερολοστό στον ιδιοκτήτη του ενός σπιτιού που τους έπιασε στα πράσα!
Οι δράστες είχαν ήδη παραβιάσει το σπίτι και έψαχναν για χρήματα και τιμαλφή, όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης και επιχείρησε να τους εμποδίσει. Τότε, ο ένας από αυτούς τον χτύπησε στο χέρι με τον λοστό και το έβαλαν στα πόδια, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν μέσα από τα στενά του χωριού.
Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης, οι ίδιοι κακοποιοί είχαν διαρρήξει άλλο ένα σπίτι και ένα κατάστημα εστίασης σε κεντρικά σημεία του χωριού, από τα οποία άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν, προκαλώντας σημαντικές φθορές.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.