Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με βόμβες μολότοφ έγινε αργά χθες το βράδυ το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές, υλικές ζημιές σε τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
Στις εικόνες που παρουσιάζει το protothema.gr, διακρίνονται τα σπασμένα τζάμια και τα καμένα καθίσματα των τριών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενός περιπολικού και δύο συμβατικών, τα οποία υπέστησαν φθορές από τη φωτιά που προκλήθηκε.
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 22.45 το βράδυ του Σαββάτου, όταν μια ομάδα κουκουλοφόρωνπραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση και πέταξαν βόμβες μολότοφ στην είσοδο του Τμήματος επί της λεωφόρου Συγγρού.
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημίες τόσο στα περιπολικά που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτίριο όσο και στο φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.