Μια αποθήκη με χιλιάδες ρούχα και αξεσουάρδήθεν επώνυμων εταιρειών εντόπισαν οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος μετά από έφοδο που πραγματοποιήσαν σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης χθες το απόγευμα.
Το χώρο είχαν νοικιάσει δύο αδέλφια και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πωλούσαν «μαϊμού» ρούχα, παπούτσια και τσάντες επώνυμων οίκων χωρίς αποδείξεις.
Μάλιστα, οι δύο δράστες είχαν νοικιάσει και δεύτερη αποθήκη στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην οποία οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σήμερα το πρωί. Εκεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 491 κομμάτια από ιμιτασιόν ρούχα και αξεσουάρ.
Συνολικά, κατασχέθηκαν 1.182 είδη απομίμησης ενώ στο διαμέρισμα του ενός αδελφού βρέθηκαν κρυμμένα 37.150 ευρώ τα οποία εκτιμάται πως είχε αποκομίσει από το λαθρεμπόριο των «μαϊμού» προϊόντων.
Κλείσιμο
Από την πρώτη εκτίμηση που έκαναν οι πραγματογνώμονες, η ζημία για τις εταιρείες ρούχων και αξεσουάρ από το παράνομο εμπόριο ξεπερνά τις 350 χιλιάδες ευρώ.
Ο ένας από τους δύο λαθρέμπορες συνελήφθη και οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ενώ ο συνεργός και αδελφός του αναζητείται.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία