Κρήτη: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη που πέθανε σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο

Κρήτη: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη που πέθανε σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο

Οι συγγενείς κάνουν λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις από το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου - Έφτασε σε εμάς όταν ήταν ήδη αργά, τόνισε ο διοικητής του Βενιζέλειου

Kideia-kriti2
Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη Όλγα, η οποία ξεψύχησε μέσα σε ταξί, όταν με τον σύζυγο της προσπαθούσαν, να προσεγγίσουν το Βενιζέλειο Νοσοκομείο προκειμένου να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες καθώς η ίδια νοσούσε με κορωνοϊό.

Οι συγγενείς κάνουν λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις από το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, έως ότου εντέλει φροντίσουν την εκλιπούσα, στο οποίο οι ίδιοι αναγκάστηκαν να μεταβούν με ταξί καθώς, όπως σημείωσαν, το ΕΚΑΒ καθυστερούσε.

Δείτε φωτογραφίες:

Kideia-kriti
Kideia-kriti1


Κλείσιμο
Η εκλιπούσα, η οποία δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, σύμφωνα με τους συγγενείς της, ασθένησε με κορωνοϊό και είχε ήπια συμπτωματολογία για 4 ημέρες πριν παρουσιάσει έξαρση με ισχυρούς πόνους σε στήθος και κόκκαλα αλλά και έντονη κόπωση ενώ όπως εντέλει διαπιστώθηκε, υπέστη ανακοπή την 5η ημέρα στην προσπάθειά της να μεταβεί στο νοσοκομείο. Αφήνει πίσω της, ένα παιδάκι 5 ετών.

«Δυστυχώς η 33χρονη γυναίκα, έφτασε σε εμάς όταν ήταν ήδη αργά. Παρόλα αυτά την διασωληνώσαμε και προχωρήσαμε σε ανάνηψη. Δεν κατορθώσαμε όμως, να την επαναφέρουμε στη ζωή» τόνισε ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης μιλώντας στο Creta24.

Ειδήσεις σήμερα:

Λιβύη: Η υπηρεσιακή κυβέρνηση της Τρίπολης στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΕ για Δένδια

Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία της Γερμανίας: Μαζέψτε νερό, κονσέρβες και κεριά, έρχονται μπλακ άουτ

Ρουσλάνα: Στην αντιπολεμική συγκέντρωση Ουκρανών στην πλατεία Συντάγματος η τραγουδίστρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης