Ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει εμπλοκή σε κάποια περίεργη υπόθεση, και δεν έχει βρεθεί κάτι σε βάρος του, είναι ο 35χρονος Tούρκος που τα τελευταία τρία χρόνια ζει στην Ελλάδα, και χθες προκάλεσε αναστάτωση σε δύο πτήσεις της Emirates.
Ο ίδιος, είναι ενεργός στα social media, ανεβάζει αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου και το μόνο που ήθελε ηταν να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να δει την οικογένειά του.
Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή του το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, επισημαίνει ότι σε βάρος του 35χρονου Τούρκου δεν βρέθηκε κάτι αξιόποινο. Μάλιστα επισημαίνεται πως «κατόπιν ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ουδέν αξιόποινο προέκυψε σε βάρος ατόμου, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι επέβαινε σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας και είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτο».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.