Βιασμός 12χρονης: Την ρωτούσαν «κάνεις καλό σεξ;» - Είχε επικοινωνήσει μαζί της και ζευγάρι, καταγγέλλει ο θείος της

Βιασμός 12χρονης: Την ρωτούσαν «κάνεις καλό σεξ;» - Είχε επικοινωνήσει μαζί της και ζευγάρι, καταγγέλλει ο θείος της

Φρικτές οι αποκαλύψεις του θείου της 12χρονης - Ο Ηλίας Μίχος είχε απειλήσει το κορίτσι για να μην μιλήσει

viastis_anakritis_xr
Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο ο οποίος ήταν και αυτός που εξέδιδε το κορίτσι, με τον θείο της ανήλικης να καταγγέλλει ότι ανάμεσα σε αυτούς που προσέγγισαν τον μαστροπό ήταν και ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, βάσει όσων έχει πει το κορίτσι στους συγγενείς της, ότι ο 53χρονος την απείλησε με όπλο να μην μιλήσει λέγοντας της «θα σε σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε».

«Εμένα δεν με πιάνει κανένας και να το ξέρεις έχω επαφές» φέρεται επίσης να είπε ο 53χρονος στην κοπέλα όπως μετέφερε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η ανήλικη ανηψιά του εκτός από το κανονικό της προφίλ στο Facebook εμφανιζόταν και σε ένα άλλο σαν παιδί ηλικίας 16-17 ετών με φίλτρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα άτομα που επικοινωνούσαν με την 12χρονη της έλεγαν «"πότε θα έρθεις μωρό μου", "αγάπη μου κάνεις καλό σεξ;" ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα». «Και μετά έστειλε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger ακούω μια γυναίκα. Λέει "έλα κορίτσι μου" και μόλις άκουσαν εμένα το έκλεισαν».

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, τέλος, ότι ο Ηλίας Μίχος έλεγε στο κορίτσι «θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σας δίνω πράγματα από το μαγαζί, πήγαινε να μιλήσεις σε έναν κύριο δεν θα σου κάνει τίποτα θα σου δώσει χρήματα».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnjqa49vr82p)


Στον ανακριτή οι δύο βιαστές της 12χρονης

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (12/10) ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του Γιάννης Σοφιανίδης στην υπόθεση σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού οδηγήθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται.

Στην Ευελπίδων ο 53χρονος και 42χρονος


Κατά πληροφορίες η απολογία που  θα δώσουν τελικά οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης θα είναι τυπική . Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης θα συναίνεσουν στην προκράτησή του και δεν θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του ανακριτή.

Την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων, όπως αναφέρουν, τέλος, οι ίδιες πληροφορίες, δεν αναλαμβάνει κανείς δικηγόρος καθώς τρεις που ορίστηκαν από τον ανακριτή, αρνήθηκαν να το κάνουν.

Η λύση που προκρίθηκε είναι την υπεράσπισή τους να αναλάβει για τυπικούς και μόνο λόγους ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος, ο δικηγόρος, δηλαδή, που ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση αυτή το πρωί της Τετάρτης κατά τη μεταφορά των κατηγορουμένων στον ανακριτή.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Οι τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι αναγνώρισε περισσότερα από 10 άτομα ως βιαστές του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η αναγνώριση των βιαστών έγινε από την 12χρονη μέσα από φωτογραφίες ταυτοτήτων γεγονός που δείχνει ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις. Οι αστυνομικοί έφτασαν στις φωτογραφίες αυτές από την εφαρμογή που είχε φτιάξει ο 53χρονος  κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος προκειμένου να προσελκύει τους «πελάτες».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι μαρτυρίες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό κάνουν λόγο για περισσότερα από 100 αρρωστημένα «ραντεβού». Άρα, όπως λένε οι ίδιες πηγές, αυτό σημαίνει ότι από τη μια υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και από την άλλη ότι οι περισσότεροι εκ των βιαστών ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους με την 12χρονη για αρκετές φορές

Ενδεικτικό της έκτασης της νοσηρότητας της υπόθεσης το γεγονός ότι για τρεις εβδομάδες οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Ηλία Μίχου και έχουν 500 σελίδες υλικό απομαγνητοφωνήσεων, το οποίο ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης

Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης