Σε τραγικό δυστύχημα, το οποίο μάλιστα συνέβη μπροστά στα μάτια ενός ζευγαριού που έχει υποστεί ισχυρό σοκ, αποδίδεται ο θάνατος του 35χρονου άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο σε ένα χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά στο Σέλινο των Χανίων!
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που έφτασε αμέσως στο σημείο, αλλά και τις μαρτυρίες της συζύγου του και ενός φίλου τους που βρισκόταν μαζί τους στο χωράφι, ο άτυχος 35χρονος από την Αλβανία προσπάθησε να κόψει ξύλα με το αλυσοπρίονο, όμως από έναν αδέξιο χειρισμό εκείνο ξέφυγε από τα χέρια του και τον αποκεφάλισε κυριολεκτικά!
Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί και οι σοκαρισμένοι μάρτυρες ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, όμως οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι, αφού ο θάνατος του άτυχου αλλοδαπού ήταν ακαριαίος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί αν το δυστύχημα συνέβη πράγματι όπως περιγράφηκε.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.