Οργανωμένοι και εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα για να... τεμαχίσουν την ξυλεία που υπήρχε στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός ηλικιωμένου σε περιοχή της Χαλκίδας και να αρπάξουν τα κούτσουρα που υπολόγιζαν να πουλήσουν, ήταν τρεις αλλοδαποί που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα!
Οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Τετάρτης, την στιγμή που έκοβαν σε ακόμη μικρότερα κομμάτια την ξυλεία με τους κορμούς που είχε αποθηκευμένη ο ιδιοκτήτης του κτήματος, για να μπορούν να τη μεταφέρουν.
Μάλιστα, είχαν μαζί τους τρία αλυσοπρίονα που κατασχέθηκαν, όπως και δυο δοχεία με βενζίνη, ένα δοχείο που περιείχε λάδι, καθώς και ένα σακίδιο με ανταλλακτικές αλυσίδες, εργαλεία καθαρισμού και άλλα εξαρτήματα για τα αλυσοπρίονα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για κλοπή από κοινού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;