Ευρυτανία: Η 48χρονη συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτων ένα μήνα πριν εξαφανιστεί - Δείτε βίντεο

Ευρυτανία: Η 48χρονη συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτων ένα μήνα πριν εξαφανιστεί - Δείτε βίντεο

Άκαρπες ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης

evritania-ginaika
Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας της 48χρονης μητέρας στην Ευρυτανία, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη καθώς το εύρημα το οποίο εντοπίστηκε από του δύτες του Λιμενικού στη Λίμνη Κρεμαστών, το Σάββατο, δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της γυναίκας.

Μια περιοχή που η 48χρονη μητέρα λάτρευε και στην οποία συνήθιζε να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας αθλητισμό κοντά στη φύση αλλά και σε απόκρημνα μέρη. Σε αυτή την περιοχή, λοιπόν,οι αστυνομικοί την αναζητούν εξετάζοντας το ενδεχόμενο να έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης σε μια κίνηση απελπισίας.

Στις 8 Αυγούστου η 48χρονη εμφανίζεται χαρούμενη να δίνει συνέντευξη για τη συμμετοχή της σε αγώνες επίδειξης αυτοκινήτων 4Χ4 στα Άγραφα. Ήταν η μόνη γυναίκα που πήρε μέρος σε αυτό το event ως μέλος της αγωνιστικής λέσχης αυτοκινήτων του Καρπενησίου και όπως φαίνεται στο βίντεο έδειχνε χαμογελαστή κι ευδιάθετη ανάμεσα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Δείτε την 48χρονη στο 11:05 του βίντεο που ακολουθεί

Δήμος Αγράφων Α. Λ. Α. Κ. Θέση Βουλωμένη 4Χ4 Συμβαίνει τώρα με τον Πάνο Καραγιάννη


Η τελευταία επικοινωνία της 48χρονης μητέρας

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τις τελευταίες σημειώσεις της που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό το οποίο η ίδια άφησε στη Λίμνη των Κρεμαστών. Παράλληλα εξετάζουν και όλες τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε η 48χρονη γυναίκα, την Τετάρτη, μια ημέρα πριν εξαφανιστεί.

Η τελευταία επικοινωνία της γυναίκας πριν εξαφανιστεί, σύμφωνα με το Star, ήταν με τον δικηγόρο της στον οποίο περιέγραψε πού βρισκόταν. Η 48χρονη φέρεται να είπε στον δικηγόρο της ότι είναι μόνη της και με αυτά τα δύο στοιχεία ο δικηγόρος ο οποίος έχει αντιληφθεί οτι η γυναίκα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ενημέρωσε τον σύζυγό της. Εκείνος τότε κάλεσε την αστυνομία και είπε: «Πηγαίνετε στην Γέφυρα Τατάρνας, είναι η σύζυγος μου».

Κλείσιμο
Στην τελευταία της ανάρτηση, δε, στα social media η 48χρονη έχει τραβήξει μια φωτογραφία όπου κάθεται στην κορυφή του βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της Λίμνης των Κρεμαστών.

Σημειώνεται, επίσης, ότι την Πέμπτη, την ημέρα, δηλαδή, της εξαφάνισης, με την 48χρονη επικοινώνησε η μητέρα της για να της πει ότι την περιμένει για φαγητό με την γυναίκα να απαντά ότι θα πάει στη Λαμία για κάποια ιατρική εξέταση.

Δείτε βίντεο: Ευρυτανία: Αγωνία για τη 48χρονη αγνοούμενη - Συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτων ένα μήνα πριν
Ευρυτανία: Αγωνία για τη 48χρονη αγνοούμενη - Συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτων ένα μήνα πριν


Ειδήσεις σήμερα:

Επιστράτευση-παρωδία: Ηλικιωμένοι έφεδροι, μαίες και σάπια καλάσνικοφ για το Ντονμπάς

Νεκρός μετά από καυγά σε παμπ ο θρύλος του σερφ Κρις Ντέιβιντσον

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έρχονται μηνύσεις, δεν θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί ξεφτίλες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης