Διαδήλωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών ενάντια στην ακρίβεια
Εργατικά σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις συνταξιούχων, φοιτητικοί σύλλογοι, άλλοι μαζικοί φορείς, διαδηλώνουν ενάντια στις ανατιμήσεις σε όλα τα βασικά αγαθά
«Η ζωή μας δεν χωράει σε vouchers και pass. Δεν θα πληρώσουμε ξανά τα σπασμένα», «Δεν συμβιβαζόμαστε με την ακρίβεια, υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς», «Ρεύμα φθηνό για όλο το λαό», είναι ορισμένα από τα συνθήματα που κυριαρχούν στη διαδήλωση, αυτή την ώρα, συνδικάτων και μαζικών φορέων της Αττικής στο υπουργείο Οικονομικών.
Εργατικά σωματεία, ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, συνδικαλιστικές οργανώσεις συνταξιούχων, φοιτητικοί σύλλογοι, άλλοι μαζικοί φορείς, διαδηλώνουν ενάντια στην ακρίβεια και τις ανατιμήσεις σε όλα τα βασικά αγαθά.
Απαιτούν «ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, πάνω από το ύψος του πληθωρισμού, κατάργηση των φόρων σε ρεύμα και φυσικό αέριο, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Επίσης, μείωση τιμών και πλαφόν στα βασικά είδη, στην ενέργεια, στα καύσιμα, διαγραφή των χρεών. Για να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και τρόφιμα».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»