Κρήτη: Γυναίκα διέθετε προς πώληση 56 «φιξάκια» με κάνναβη στα Χανιά

Κρήτη: Γυναίκα διέθετε προς πώληση 56 «φιξάκια» με κάνναβη στα Χανιά

Η συνολική ποσότητα κάνναβης που κατασχέθηκε ήταν 204,33 γραμμάρια και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση

Xania-gynaika-diakinisi
Η συναλλαγή που έκανε μια Ελληνίδα με έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό μέρα- μεσημέρι της Δευτέρας στα Χανιά, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τους ακινητοποίησαν για να τους ελέγξουν και διαπίστωσαν ότι έκαναν αλισβερίσι ναρκωτικών με πωλήτρια τη γυναίκα!

Στην κατοχή της κατασχέθηκαν οκτώ “φιξάκια” που περιείχαν συνολικά 12 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας τρίφτης κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ πάνω στους δυο άνδρες βρέθηκαν άλλες δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, τις οποίες είχαν μόλις αγοράσει από εκείνη και ένα μαχαίρι. Και οι τρεις συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Δίωξη Ναρκωτικών για προανάκριση.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία της γυναίκας, όπου κατασχέθηκαν άλλα 46 “φιξάκια” με συνολικά 63 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία γυάλινα βαζάκια που είχαν μέσα 127 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο ζυγαριές ακριβείας, καθώς και 4.100 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Η συνολική ποσότητα κάνναβης που κατασχέθηκε ήταν 204,33 γραμμάρια και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.



Ειδήσεις σήμερα:

Ήξερα ότι βίασε την κόρη μου ο αδερφός μου και εμένα με βίαζε ο πατέρας μου, λέει η μητέρα της 23χρονης ΑμΕΑ στο Βόλο

Ολοκληρώνεται το λαϊκό προσκύνημα για την Ελισάβετ στο Εδιμβούργο - Στις 19.00 η σορός της στο Λονδίνο (Δείτε live)

Φοροδιαφυγή - Appodixi: Πώς εντοπίζουμε τις «μαϊμού» αποδείξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης