Θλίψη στη Άρτα από τον θάνατο ενός 22χρονου φοιτητή ο οποίος χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε.
Ειδικότερα, ο πατέρας του νεαρού ειδοποίησε την Αστυνομία καθώς δεν είχε επικοινωνία με τον γιο του τις τελευταίες 1-2 μέρες αφού εκείνος δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές του κλήσεις.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του και όταν μπήκαν μέσα, βρήκαν τον 22χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Σημειώνεται, σύμφωνα με το epirustvnews, ότι το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης και η εξώπορτα ήταν κανονικά κλειδωμένη από μέσα.
Δίπλα στον 22χρονο, βρέθηκαν χάπια και κάποια ξιραφάκια με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο νεαρός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.