Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την απάτη «μαμούθ» με θύμα έναν επιχειρηματία στη Λάρισα, από τους λογαριασμούς του οποίου έκανε φτερά ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Αυτό που εξετάζουν, είναι αν ο δράστης γνώριζε ότι το θύμα σκόπευε να διευκολύνει οικονομικά έναν συγγενή του.
Ο επιχειρηματίας είχε συμφωνήσει με το συγγενικό του πρόσωπο να του δανείσει ένα σημαντικό ποσό κι έτσι, δεν υποψιάστηκε κάτι, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα το απόγευμα της Παρασκευής από έναν άγνωστο που του συστήθηκε ως λογιστής του συγγενούς του. Έτσι, του έδωσε τους κωδικούς των ηλεκτρονικών συναλλαγών του παραχωρώντας του έτσι πρόσβαση στις καταθέσεις του.
Λίγες ώρες αργότερα, το θύμα διαπίστωσε με τρόμο ότι από τους λογαριασμούς του είχαν γίνει διαδοχικές μεταφορές χρημάτων, με αποτέλεσμα οι απατεώνες να του αρπάξουν συνολικά 193.900 ευρώ! Μετά την καταγγελία του, η Ασφάλεια ερευνά την υπόθεση, αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να βρεθεί η άκρη του νήματος, καθώς τα ποσά έχουν μεταφερθεί σε πολλούς λογαριασμούς.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή