Πέπλο μυστηρίου με αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω - Δύο συλλήψεις

Πέπλο μυστηρίου με αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω - Δύο συλλήψεις

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπορίας βρεφών

aigaleo_-_alpha
Μία περίεργη υπόθεση που δεν αποκλείεται να συνδέεται με εμπόριο βρεφών απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με τον Alpha δημοτικοί αστυνομικοί στο Αιγάλεω είδαν δύο άνδρες να κρατούν ένα βρέφος οκτώ μηνών ενώ κινούνταν κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Αυτό που παραξένεψε τους δημοτικούς αστυνομικούς ήταν ότι μαζί με τους δύο άνδρες δεν υπήρχε καμία γυναίκα. Έτσι λοιπόν τους προσέγγισαν, ρωτώντας τους διάφορα πράγματα. Παράλληλα φρόντισαν να ενημερώσουν την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Οι δύο άνδρες αφού πρώτα απάντησαν στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ότι η μητέρα του βρέφους, τους το έδωσε για να το πάνε μία βόλτα στη συνέχεια τους είπαν ότι  η μητέρα τους παρέδωσε το βρέφος, προκειμένου να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή.  Την διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cm1nv6k7ttfl)

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι η μητέρα μιλώντας στους αστυνομικούς είπε πως ήταν όλοι μαζί στο σπίτι και όταν εκείνη μπήκε να κάνει μπάνιο, της πήραν το μωρό και έφυγαν.  Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα μένει στον Κολωνό και έχει άλλα τέσσερα παιδιά. Οι δύο άνδρες, δήλωσαν κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι άλλαξαν τους ισχυρισμούς τους και υποστήριξαν και πάλι ότι η μητέρα τους έδωσε το βρέφος να το πάνε βόλτα. Τέλος το μωράκι για προληπτικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, όπου και βρίσκεται ακόμη.




Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι», λέει ο Πακιστανός για τη Νικολέττα


Ξεκίνησε η αξιολόγηση του επικαιροποιημένου εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό από τον ΕΜΑ


Τούρκοι στις ΗΠΑ για συζητήσεις για τα F-16 - «Λάβαμε πρόσκληση», λέει ο Ακάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης