Και νέα τραγωδία με τετράτροχη μοτοσυκλέτα σημειώθηκε στη Ρόδο, με θύμα μια νεαρή τουρίστρια που ήταν συνεπιβάτης στο όχημα.
Πρόκειται για το 2ο θανατηφόρο τροχαίο με «γουρούνα»που σημειώνεται μέσα σε δύο μόλις ημέρες στο νησί.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η νεαρή αλλοδαπή, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην λεωφόρο Ρόδου – Καλλιθέας, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε σε τοιχίο.
Υπενθυμίζεται ότι προχθές το βράδυ έχασε τη ζωή του 54χρονος αλλοδαπός, όταν η τετράτροχη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.